2012-06-28 10:56:56• hírek • Kocsis Zoltán

Közbeszerzési licit a közvilágítás bővítéséért

Közbeszerzési licitet hirdetett Szatmárnémeti polgármesteri hivatala a városi közvilágítás hálózatának bővítése céljából. A cégek, vállalatok ajánlatait július 10-ig várják.

Az árverés a közvilágításhoz szükséges berendezések, felszerelések beszerzéséről szól. Az ajánlatnak tartalmaznia kell lámpatestek, gyújtószerkezetek, két fajta transzformátor és vezetékek, huzalok megvásárlását.

A közbeszerzési eljárás megszokott módja szerint a legfőbb elbírálási szempont a legalacsonyabb ár. A teljes licit összköltségvetése 530.000 lej. Az ajánlatokat az érdeklődőknek július 10-én délelőtt 9.30-ig kell eljuttatniuk a Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatalhoz. Az árverésre érkezett ajánlatokat még aznap elbírálják.

Az elmúlt napokban a polgármesteri hivatal egy másik közbeszerzési árversenyt is meghirdetett, amely a Noua utca leaszfaltozását célozza meg. Itt a munka elvégzésre jelentkezhetnek az érdeklődő cégek. Az elbírálási elv itt is a legalacsonyabb ár, a költségvetése pedig 1,073 millió lej. Az ajánlatok leadási határideje ebben az esetben július negyedike.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: